In colaborare cu Agentia CzechTrade, Institutul de Testare pentru Inginerie, institutie publica (SZU), a participat intre 24 si 27 noiembrie 2015 la Forumul Industrial International din Kiev.

Acest Forum este unul dintre cele mai mari targuri comerciale din Ucraina, in domeniul ingineriei, prelucrarii metalelor, echipamente industriale si industrii conexe. Mai mult de 200 de expozanti din toata Ucraina si Europa au venit sa-si prezinte produsele, noile tehnologii si proiectele.

Pe durata celor doua zile, SZU a sustinut aproximativ 20 de intalniri de afaceri cu producatori din Ucraina care au fost interesati de serviciile SZU.

Printre altele, s-au purtat discutii in legatura cu cooperarea viitoare cu Dl. Dmitry Chernikov, Consilier Comercial al Ambasadei Cehiei in Kiev, precum si cu Dra. Oksana Antonenko, reprezentatul CzechTrade in Ucraina, cea din urma participand din plin la pregatirea si planificarea tuturor intalnirilor de afaceri din cadrul forumului.

Nu in ultimul rand, SZU a depus si a primit oferte de la cateva organisme de certificare si testare din Ucraina in legatura cu cooperari individualizate in domeniul certificarii si testarii.

Avem speranta ca prezenta noastra activa la acest Forum Industrial International va ajuta atat producatorii din Ucraina, cat si SZU in efortul lor comun de a stabili noi contacte si parteneriate in aceasta zona.