Dragi clienți și parteneri ai SZU, 

În acest an se împlinesc  50 de ani de când numele original “Kovotechna Plant“ a fost înlocuit cu cel folosit acum „Engineering Test Institute“ (SZU). A fost crearea SZU din întreprinderea  „Kovotechna Plant“, ceea ce a însemnat continuarea activităților fostei companii. Astfel că istoria noastră se întinde pe mai mult de 50 de ani.

Începuturile companiei datează din 1898 când “Institutul Regional de Promovare și Dezvoltare a Comerțului și a Micilor întreprinderi” a fost înființat în Jablonec nad Nisou în 1919, urmat de înființarea aceluiași institut în Brno. În acest fel au funcționat ambele institute până în 1950 când au fost încorporate în Kovotechna Plant.

În 1997, SZU a obținut autorizare de la Oficiul Ceh pentru Standarde, Metrologie și Testare și de atunci am devenit Organism de Certificare Autorizat No. 202 (AO 202). Mai târziu, în 2002, în baza notificării UNMZ către Comisia Europeana am devenit și Organism de Certificare Notificat No. 1015 (NB 1015) pentru testarea conformității produselor.

Istoria noastră îndelungată este în principal ințeleasă ca asumare a angajamentului de a ne imbunătăți continuu calitatea serviciilor oferite, astfel încât să continuăm sa fim un partener căutat in domeniile  testării, certificării, inspecției și training-ului.

Pentru a ne îmbunătăți constant calitatea serviciilor, este foarte important să vă cunoastem opinia. Dacă aveți comentarii sau sugestii vă rugăm să completați chestionarul de AICI sau să ne trimiteți un e-mail pe adresa szu@szutest.cz